Fysiske rammer

Beliggenhed: Stokrosevej er beliggende i området ved Søndermarksvej. Der er kun ca. 20 minutters gang til banegården, centrum og Søndersø. Der kører flere bybusser i nærheden.

Boligerne/lejlighederne:

Huset består af 16 lejligheder, delt op i 3 grupper. Der er to grupper med plads til 5 beboere og én gruppe med plads til 6 beboere.
Hver lejlighed er på ca. 35 m2 og består af stue med tekøkken, soveværelse og stort badeværelse. De 11 af lejlighederne ligger i stueplan, har udgang til egen terrasse og er handicapvenlige.

Lejlighederne er beregnet til én person, men der er mulighed for overnattende gæster, fortrinsvis i weekenden og ellers efter aftale.

I alle lejlighederne er der mulighed for internetopkobling for egen regning.

Til hver af de tre grupper findes der et stort fælles køkken/alrum med spiseplads og hyggekrog med TV og radio. Der er ligeledes adgang til terrasse/altan, grovkøkken og vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler.

Udendørs:

Den fælles have er indrettet med bålplads, drivhus og pavillon. Der er plantet frugttræer og der er flere hyggekroge med havemøbler. Der er aflåste cykelskure og vi har et værksted, der kan benyttes til grovere hobbyarbejde.

 

Sidst opdateret: 28.06.2019